Comenzi si Informatii: 0760 280 451

Cat de sigura este baia dumneavoastra?

Pentru fiecare persoana, propria casa este o zona a linistii, confortului si sigurantei. Cu toate acestea, gospodaria este si locul in care se pot produce numeroase accidente (caderi, alunecari insotite de lovituri in diverse zone ale corpului), mai ales in cazul persoanelor care isi petrec majoritatea timpului acasa. De aceea, atentia sporita este necesara tot timpul, pentru ca fiecare mediu are propriile pericole de care trebuie sa fim constienti.

Inaintarea in varsta este asociata cu slabirea organismului si cresterea predispozitiei pentru o mare varietate de afectiuni. In acest context apare si scaderea gradului de mobilitate asociat cu procesul natural de imbatranire.

Aceste doua aspecte, legate de gospodarie si de caracteristicile individuale, ne pot face sa tragem concluzii infricosatoare si sa ne pierdem total increderea in noi insine. Astfel, este bine de stiut ca exista produse specializate care sa ne usureze activitatea zilnica si care sa ne permita sa fim independenti, mai ales in momentele intime, cum ar fi timpul petrecut in baie.

Cazile pentru batrani SicurBagno, potrivite si altor categorii de persoane care se confrunta cu problem de mobilitate, sunt acum disponibile si in Romania. Aceste produse reduc riscul de accidente in baie, deoarece sunt adaptate perfect pentru a facilita utilizarea baii/a dusului de catre oricine.   Materialele de calitate, grija cu care au fost proiectate si atentia la detalii fac din aceste cazi pentru batrani solutia perfecta pentru a indeparta riscul de accidente in baie la care sunt supuse mai ales persoanele in varsta. 

Cazile de baie cu intrare facila SicurBagno sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate: fibra de sticla compozit, folosita si la barcile de lux, acoperita cu un strat de acrilat medical, antibacterian, elemente de structura din INOX si garnituri care tin zeci de ani.


Preturi incepand de la 6000 LEI

Produse fabricate in Italia


Pentru informatii suplimentare despre aceste cazi cu usa pentru acces facil, nu ezitati sa ne contactati!

Trimiteti un mesaj